Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Вибір плитки для підлоги

Вибір плитки для підлоги

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Задумав ремонт і зараз у пошуках якісної плитки для підлоги. Може, хто підкаже, яка краще підходить для приміщень з високою вологістю? Чув, що деякі види з часом починають ковзати або швидко стираються. Як зробити вибір, щоб і виглядала красиво, і була максимально практичною, довговічною?

0

2

Купив плитку для кухні та коридору два роки тому, вибирав досить ретельно. Спершу думав взяти глянцеву, але зупинився на матовій з рельєфною текстурою. І ні разу не пожалкував — ковзання мінімальне, особливо якщо вода потрапляє. Вибрав із середньої цінової категорії, бо читав відгуки, що інколи дорожча плитка швидше стирається, особливо в прохідних зонах.

0

3

Я довго вагався між керамогранітом і звичайною керамікою, але вибрав керамограніт, бо його мені рекомендували для приміщень з високою вологістю. Виявилося, що він практично не вбирає вологу, не ковзає навіть на мокрій поверхні, і загалом дуже легко за ним доглядати.

0

4

Коли робив ремонт у заміському будинку, то одразу вирішив поставити плитку по всьому першому поверсі, бо частенько заносимо бруд із двору. Взяв плитку https://www.leroymerlin.ua/f/Unitazy.80 … 9a849329e1 в темних природних тонах, текстуровану під камінь. Вона не тільки маскує дрібні подряпини й пил, а ще й дуже міцна.
Я навіть випадково впустив важку миску, але на плитці й подряпини не лишилося! У догляді все теж просто, використовуємо м'який миючий засіб і воду. Мені здається, це ідеальне рішення, бо тепер немає потреби думати про плями або потертості, як було з ламінатом.
https://skrinshoter.ru/s/301024/k8lqp7H8.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-30-10-2024%2016:07:36.jpg

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Вибір плитки для підлоги