Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Хочу придбати якісний фрезер для манікюру та педикюру

Хочу придбати якісний фрезер для манікюру та педикюру

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу придбати якісний фрезер для манікюру та педикюру, але зовсім не розумію, на що звертати увагу. Бачила купу моделей у різних магазинах, і ціни дуже різняться. Як вибрати, щоб і для домашнього використання підходив, і потім не шкодувати про покупку? Що важливо врахувати?

0

2

Привіт! Якщо шукаєш фрезер, то зверни увагу на потужність — для домашнього використання підійдуть моделі із 30-40 Вт. Швидкість обертання теж важлива, десь до 30 000 обертів на хвилину буде достатньо. Ще перевір, щоб ручка була легка, адже це сильно впливає на зручність роботи. І обов’язково звертай увагу на відгуки.

0

3

Дякую за відповідь! А чи є конкретні бренди, які ти можеш порадити? І що щодо насадок? Чи потрібно їх одразу купувати додатково, чи в стандартному комплекті все необхідне є? Не хочу, щоб вийшло так, що купила, а потім довелося ще докуповувати щось важливе окремо. І чи бувають якісь нюанси у догляді за фрезером?

0

4

Дивись, популярні бренди, які давно на ринку, — це Marathon, Strong або JSDA. Вони надійні і мають гарну репутацію. У комплекті зазвичай є базові насадки, але для різних процедур, як-от обробка кутикули чи шліфування, можуть знадобитися інші. Насадки краще купувати керамічні або алмазні, бо вони довше служать і більш дбайливо працюють із нігтями.

Щодо догляду: фрезери для манікюру та педикюру https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-obl … pedikyuru/   потребують регулярного очищення. Насадки після кожного використання бажано дезінфікувати, щоб уникнути інфекцій. Ще важливо не перевантажувати фрезер — якщо ти початківець, працюй на середній швидкості. І не забувай читати інструкцію — у кожної моделі можуть бути свої особливості в експлуатації. Якщо все зробиш правильно, пристрій прослужить довго!

https://i.postimg.cc/Jh7DndF5/18-11-2024-151552.jpg

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Хочу придбати якісний фрезер для манікюру та педикюру