Хочу запитати у тих, хто розбирається, який комп'ютер краще обрати для роботи з графічними програмами на кшталт Photoshop або Illustrator? Мені важливо, щоб пристрій був потужним, із якісним екраном і працював без зависань навіть при високих навантаженнях. Можливо, у вас є особистий досвід?
Який комп'ютер краще обрати?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-11-19 18:09:04
Довго обирав комп'ютер для роботи з графікою й врешті купив з процесором Intel i7 і відеокартою RTX 3060. Монітор із матрицею IPS чудово підходить для редагування фото. Працюю в Photoshop і Lightroom, і жодних затримок чи збоїв. Дуже задоволений вибором.
Поделиться32024-11-19 18:09:41
Для програмування та роботи у браузері придбав комп'ютер з процесором M1 на базі Mac Mini. Він компактний, безшумний і дуже швидкий. Код пишеться зручно, підключив монітор із високою роздільною здатністю. Після Windows було трохи незвично, але швидко звик і тепер це найкраще рішення для роботи.
Поделиться42024-11-19 18:10:13
Для навчання та розваг я обрав ігровий комп'ютер https://telemart.ua/ua/pc/ в магазині TELEMART із потужним процесором Ryzen 7 і відеокартою GeForce RTX 4050. Найбільше вразила продуктивність: навіть найвибагливіші ігри працюють на високих налаштуваннях без лагів.
Комп'ютер також ідеально підходить для навчання — справляється з інженерними програмами типу AutoCAD і MATLAB. Монітор із частотою оновлення 144 Гц і великою діагоналлю підходить для перегляду фільмів та роботи з графікою. Завдяки продуманому охолодженню навіть при великих навантаженнях комп'ютер не перегрівається. Це найкраща покупка за останні роки!