Мене цікавить, чи можна знайти в Україні жижу з дуже низьким вмістом нікотину — наприклад, 1–2 мг, але щоб смак залишався насиченим. Бо пробував "нульовку", і враження були не найкращі — смак ніби розмитий. Чи можливо знайти баланс між легкою міцністю і хорошим смаковим профілем?
Чи можна знайти в Україні жижу з дуже низьким вмістом нікотину?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22025-06-25 22:21:53
Можна. Є спеціальні лінійки на солях з низьким вмістом — вони дають м’якшу затяжку, але смак не втрачається. Я тестував кілька таких варіантів, і насправді 2 мг на солях сприймаються майже як 4–5 на класичному нікотині.
Поделиться32025-06-25 22:22:13
Якщо не знаходиш готових, можеш змішати сам: береш флакон з нульовим вмістом і додаєш нікотиновий бустер (shot). Так простіше контролювати міцність. Головне — дотримуватися стерильності та не залишати рідину на світлі.
Поделиться42025-06-25 22:22:44
Якщо не знаходиш готових, можеш змішати сам: береш флакон з нульовим вмістом і додаєш нікотиновий бустер (shot). Так простіше контролювати міцність. Головне — дотримуватися стерильності та не залишати рідину на світлі.
У мене був не дуже приємний досвід з іншими інтернет-магазинами: одного разу мені прислали старий товар, на якому вже була подряпина, ще й рідина протікала по всій коробці. В іншому магазині просто не відповіли, коли я хотів дізнатися, як змінити замовлення. Тому коли я натрапив на магазин SMOL.NET, вапорессо хрос 5 https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/137 … ros-5.html спочатку ставився з недовірою.
Але насправді магазин дуже якісний. Видно, що хлопці не просто продають, а реально розуміються на тому, що пропонують. В описі кожного товару — не просто копіпаст з сайту виробника, а свої коментарі, свої поради, на що звернути увагу. Замовлення оформив швидко, підтвердили миттєво, на наступний день вже було на пошті. Всередині усе на місці, запаковано дуже щільно, нічого не пошкоджено. І головне — усе працює ідеально. Ніяких неприємних сюрпризів, усе відповідає заявленому. Дуже поважаю підхід, коли перед тим, як додати товар у продаж, працівники самі його тестують. Це гарантія, що тобі не підсунуть що-небудь.