Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Де можна купити базу для самозамесу?

Де можна купити базу для самозамесу?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Я вже давно роблю самозаміс і використовую різні бази для рідин. На мою думку, для якісного вейпінгу потрібно знайти баланс між пропіленгліколем (pg) та рослинним гліцерином (vg). Зазвичай для більш густого пару і м'якшого смаку я обираю базу з високим вмістом гліцерину. Якщо хочеться більш чіткої передачі смаку, додаю трохи більше Pg. Але, якщо чесно, я все одно намагаюся експериментувати з різними пропорціями, щоб знайти ідеальний варіант для себе.

0

2

Ти правий, баланс між Pg і Vg дуже важливий. Я також часто експериментую з пропорціями залежно від того, який результат хочу отримати. Наприклад, коли роблю рідини для подорожей, я використовую базу з 60% Vg і 40% Pg — це дає гарний компроміс між густим паром і відчутною передачею смаку. Якщо я хочу більше пару, збільшую вміст Vg, а коли хочеться чіткішого смаку — додаю більше Pg. Все залежить від того, який тип вейпінгу тобі подобається.

0

3

Вибір бази для самозамісу залежить від твоїх уподобань. Я завжди поєдную Pg і Vg в різних пропорціях залежно від того, що хочеться отримати. Якщо ти хочеш великий обсяг пару, то висока кількість Vg — це те, що тобі потрібно. Для кращої смакової передачі та міцнішого горла більше підходить Pg. Я особисто люблю працювати з базами 70/30, де більше Vg, тому що мені важливіше отримати багатший пар. Однак у кожного свій стиль, тому найкраще — це експерименти.

0

4

Avery Skyler написал(а):

Вибір бази для самозамісу залежить від твоїх уподобань. Я завжди поєдную Pg і Vg в різних пропорціях залежно від того, що хочеться отримати. Якщо ти хочеш великий обсяг пару, то висока кількість Vg — це те, що тобі потрібно. Для кращої смакової передачі та міцнішого горла більше підходить Pg. Я особисто люблю працювати з базами 70/30, де більше Vg, тому що мені важливіше отримати багатший пар. Однак у кожного свій стиль, тому найкраще — це експерименти.

Для найбільш вдалого самозамісу і якісного вейпінгу я рекомендую звернутися до магазину Temptation. Вони пропонують широкий вибір баз різної пропорції PG і VG, що дає можливість створити ідеальні рідини для кожного користувача.
Продукція тут проходить перевірку на безпеку та якість, і всі інгредієнти підходять для виготовлення рідин для вейпів. Ти знайдеш не тільки бази, а й ароматизатори, які дозволять тобі експериментувати і знаходити свої унікальні рецепти. Базу для самозамесу https://vapetemptation.com.ua/gotovaya-baza-osnova/ беру тільки тут, і створюю рідини, що ідеально підходять саме мені.
https://i.imgur.com/IKnUJ2Q.png

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Де можна купити базу для самозамесу?