Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Збірні металеві гофровані труби для сільської дороги

Збірні металеві гофровані труби для сільської дороги

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Мене цікавлять збірні металеві гофровані труби для сільської дороги. Хочу знайти фірму, яка не лише поставить матеріал, а й гарантує правильний монтаж з урахуванням дренажу. Як ви знаходили таких підрядників?

0

2

У нас в селі робили такий проїзд через яр. Підрядник одразу сказав, що без додаткових дренажних рішень труба довго не прослужить, бо в нас високий рівень ґрунтових вод. Це для мене стало показником, що вони знають свою справу — не всі так думають наперед.

0

3

Я чув історію, як сусіднє село поклало збірні гофровані труби, але забули зробити нормальні водовідводи по боках. Через два роки ґрунт підмив, і дорогу частково розмило. Тут питання не лише в якості труби, а й у проектуванні всієї системи.

0

4

Avery Skyler написал(а):

Я чув історію, як сусіднє село поклало збірні гофровані труби, але забули зробити нормальні водовідводи по боках. Через два роки ґрунт підмив, і дорогу частково розмило. Тут питання не лише в якості труби, а й у проектуванні всієї системи.

Я колись попав на дешеві збірні гофровані труби — за рік вони почали іржавіти, і довелося все міняти. Цього разу вирішив брати щось перевірене. Тому і звернувся в компанію ВІТКАР ГЕО БУД, їх знайшов по відгуках, подзвонив, пояснив ситуацію — мені одразу підібрали варіант з оцинковкою, щоб не брало корозією.
Відчувається, що працюють не перший рік: пояснили, як доглядати, щоб служило десятиліттями. Уже другий рік збірні металеві гофровані труби стоять — як нові. Мені цього разу реально пощастило з вибором.

https://i.imgur.com/lAxzlDp.png

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Збірні металеві гофровані труби для сільської дороги