Всім доброго вечора! Вже пару тижнів шукаю нормальну жижу саме для пода, а не для баків чи дрипок. Багато сайтів пропонують усе підряд, і фільтрувати важко. Може, хтось вже замовляв і може поділитися досвідом — на що звертати увагу, щоб не попасти на якусь дешеву хімію? Буду вдячний за відгуки.
Цікавить де краще вибрати і купити подсистему?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22025-08-23 10:31:55
Маю досвід з кількох магазинів — то скажу так: звертай увагу на склад. Якщо бачиш пропіленгліколь/гліцерин і ароматизатори без конкретики, це трішки насторожує. Я для пода шукаю жижу з вищим вмістом Pg — краще тягнеться і не забиває спіраль. Та й солевий нікотин має бути нормального виробника, бо інакше — першіння й голова болить.
Поделиться32025-08-23 10:38:03
Головне — не женись за "дешевше". Один раз таке замовив — думав, виграв, а в результаті пішов купувати нову pod-систему, бо поплавило картридж. Перевіряй завжди відгуки, особливо якщо бачиш багато смаків з однаковим описом — це може бути розлив із бочок невідомо де. І ще раджу писати напряму в сапорт — як відповідають, так і працюють.
Поделиться42025-08-23 10:38:48
Головне — не женись за "дешевше". Один раз таке замовив — думав, виграв, а в результаті пішов купувати нову pod-систему, бо поплавило картридж. Перевіряй завжди відгуки, особливо якщо бачиш багато смаків з однаковим описом — це може бути розлив із бочок невідомо де. І ще раджу писати напряму в сапорт — як відповідають, так і працюють.
Теж мав "пригоду" з магазинами, де обіцяли оригінал, а по факту — підробка. Smolnet — єдиний магазин, де мені реально відправили те, що на фото. Купав под https://smolnet.shop/uk/55-pod-sistemy Voopoo Vmate, прийшло все новеньке, запаяне, з QR-кодом на перевірку, офіційний.
Та й цінник приємніший, ніж у деяких вітринних магазинчиках. Плюс у них нормальна підтримка в телеграмі — я питав, чи сумісні картриджі до мого девайса, і мені прям розписали все до дрібниць. Так що можу спокійно радити — сам юзаю й не парюся.