Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Який pod краще для подорожей?

Який pod краще для подорожей?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Чесно кажучи, я скептик. Не розумію, чи є сенс витрачати гроші на под. Хочу спробувати, але не знаю, де купити щось справді якісне і як обрати, щоб не пожалкувати. Боюсь, що це чергова "мода", яка не має сенсу. Але все частіше чую від знайомих, що їм реально допомогло. Тому хочу почути думки тих, хто вже користувався.

0

2

Я теж був скептиком. Купив дешеву модель — і справді пожалкував. Але потім зрозумів, що проблема не в самих подах, а в тому, що я взяв найдешевше. Там був і слабкий смак, і постійні протікання. Тепер думаю, що варто було одразу брати нормальну систему. Бо так лише втратив час і гроші.

0

3

Я поки не користувався, але знайомі кажуть, що головне — це бренд і якість збірки. Бо від цього залежить і смак, і довговічність, і зручність у використанні. Один знайомий розповідав, що якраз через підробку мав купу проблем. Інший же, навпаки, взяв нормальний і залишився задоволений. Тому тут усе вирішує правильний вибір.

0

4

Кирил Жиленко написал(а):

Я поки не користувався, але знайомі кажуть, що головне — це бренд і якість збірки. Бо від цього залежить і смак, і довговічність, і зручність у використанні. Один знайомий розповідав, що якраз через підробку мав купу проблем. Інший же, навпаки, взяв нормальний і залишився задоволений. Тому тут усе вирішує правильний вибір.

Я теж колись сумнівався, але замовив у BAMBUK под xros 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ і зрозумів, що це був правильний вибір.
Він компактний і стильний, але при цьому дуже зручний у користуванні, реально допомагає зменшити залежність від сигарет, адже не містить смол та отрут, лише харчові добавки. У них усе максимально прозоро, ціна завжди відповідає тій, що бачиш при замовленні. Доставка приємно здивувала швидкістю, а упаковка була надійною та охайною. На сайті є детальні фото і характеристика кожної моделі, тому обирати було просто. Я залишився задоволений сервісом і тепер сміливо можу радити цей магазин іншим.

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Який pod краще для подорожей?