Чесно кажучи, я скептик. Не розумію, чи є сенс витрачати гроші на под. Хочу спробувати, але не знаю, де купити щось справді якісне і як обрати, щоб не пожалкувати. Боюсь, що це чергова "мода", яка не має сенсу. Але все частіше чую від знайомих, що їм реально допомогло. Тому хочу почути думки тих, хто вже користувався.
Який pod краще для подорожей?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22025-08-28 10:13:19
Я теж був скептиком. Купив дешеву модель — і справді пожалкував. Але потім зрозумів, що проблема не в самих подах, а в тому, що я взяв найдешевше. Там був і слабкий смак, і постійні протікання. Тепер думаю, що варто було одразу брати нормальну систему. Бо так лише втратив час і гроші.
Поделиться32025-08-28 10:13:36
Я поки не користувався, але знайомі кажуть, що головне — це бренд і якість збірки. Бо від цього залежить і смак, і довговічність, і зручність у використанні. Один знайомий розповідав, що якраз через підробку мав купу проблем. Інший же, навпаки, взяв нормальний і залишився задоволений. Тому тут усе вирішує правильний вибір.
Поделиться42025-08-28 10:14:05
Я поки не користувався, але знайомі кажуть, що головне — це бренд і якість збірки. Бо від цього залежить і смак, і довговічність, і зручність у використанні. Один знайомий розповідав, що якраз через підробку мав купу проблем. Інший же, навпаки, взяв нормальний і залишився задоволений. Тому тут усе вирішує правильний вибір.
Я теж колись сумнівався, але замовив у BAMBUK под xros 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ і зрозумів, що це був правильний вибір.
Він компактний і стильний, але при цьому дуже зручний у користуванні, реально допомагає зменшити залежність від сигарет, адже не містить смол та отрут, лише харчові добавки. У них усе максимально прозоро, ціна завжди відповідає тій, що бачиш при замовленні. Доставка приємно здивувала швидкістю, а упаковка була надійною та охайною. На сайті є детальні фото і характеристика кожної моделі, тому обирати було просто. Я залишився задоволений сервісом і тепер сміливо можу радити цей магазин іншим.