Порадьте, будь ласка, хочу купити сукню для подруги на подарунок. Вона любить щось елегантне, але не надто офіційне. Бажано, щоб була можливість замовлення онлайн, бо немає часу ходити по магазинах.
Хочу купити сукню для подруги на подарунок
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22025-08-28 12:02:37
Я, чесно кажучи, поки що не ризикувала брати сукні на подарунок. Легше купити сертифікат, щоб людина сама обрала. Але в інтернеті зараз дійсно великий вибір, і часто бувають гарні знижки.
Поделиться32025-08-28 12:03:40
Я одного разу купувала плаття на подарунок подрузі — це був ризик. Найважче — вгадати зі стилем і розміром. Але якщо знаєш смаки людини й орієнтовні параметри, тоді можна. Головне, щоб був варіант повернення або обміну.
Поделиться42025-08-28 12:04:26
Я одного разу купувала плаття на подарунок подрузі — це був ризик. Найважче — вгадати зі стилем і розміром. Але якщо знаєш смаки людини й орієнтовні параметри, тоді можна. Головне, щоб був варіант повернення або обміну.
Я купувала подарунок у ЕТНОХАТІ — і це було ідеальне рішення. Там величезний асортимент, і легко підібрати стильне плаття https://etnoxata.com.ua/zhinochyi-odiah-172/sukni-94/ вони допомагають з вибором: я написала, що шукаю подарунок, і мені підказали декілька моделей.
Все відбулося швидко, замовлення прийшло вчасно. Подрузі дуже сподобалось — тканина якісна, пошив бездоганний. Ще й приємно, що це український магазин, який підтримує традиції та сучасну моду одночасно. Раджу саме їх, бо вони реально дбають про клієнтів і пропонують тільки достойні речі.