Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Хочу купити сукню для подруги на подарунок

Хочу купити сукню для подруги на подарунок

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Порадьте, будь ласка, хочу купити сукню для подруги на подарунок. Вона любить щось елегантне, але не надто офіційне. Бажано, щоб була можливість замовлення онлайн, бо немає часу ходити по магазинах.

0

2

Я, чесно кажучи, поки що не ризикувала брати сукні на подарунок. Легше купити сертифікат, щоб людина сама обрала. Але в інтернеті зараз дійсно великий вибір, і часто бувають гарні знижки.

0

3

Я одного разу купувала плаття на подарунок подрузі — це був ризик. Найважче — вгадати зі стилем і розміром. Але якщо знаєш смаки людини й орієнтовні параметри, тоді можна. Головне, щоб був варіант повернення або обміну.

0

4

Avery Skyler написал(а):

Я одного разу купувала плаття на подарунок подрузі — це був ризик. Найважче — вгадати зі стилем і розміром. Але якщо знаєш смаки людини й орієнтовні параметри, тоді можна. Головне, щоб був варіант повернення або обміну.

Я купувала подарунок у ЕТНОХАТІ — і це було ідеальне рішення. Там величезний асортимент, і легко підібрати стильне плаття https://etnoxata.com.ua/zhinochyi-odiah-172/sukni-94/ вони допомагають з вибором: я написала, що шукаю подарунок, і мені підказали декілька моделей.
Все відбулося швидко, замовлення прийшло вчасно. Подрузі дуже сподобалось — тканина якісна, пошив бездоганний. Ще й приємно, що це український магазин, який підтримує традиції та сучасну моду одночасно. Раджу саме їх, бо вони реально дбають про клієнтів і пропонують тільки достойні речі.
https://i.imgur.com/dwumUft.png

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Хочу купити сукню для подруги на подарунок