Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Як довго служать картриджі у Vaporesso Xros 5 mini, хто тестував?

Як довго служать картриджі у Vaporesso Xros 5 mini, хто тестував?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу оновити свій под, бо старий уже не тримає заряд і смак став глухий. У магазинах зараз купа всього, але важко зрозуміти, що дійсно нормальне, а що просто реклама. Хто що бере останнім часом, щоб не текло, не перегрівалось і не треба було заряджати кожні півдня?

0

2

Я колись брала просто “що дешевше” і потім пошкодувала картриджі текли, смак зникав за день, а батарея тримала максимум пів доби. Тепер орієнтуюсь не на акції, а на стабільність. Шукаю моделі, які мають хороший баланс тяги й міцності, бо для мене важливо, щоб дим був не задушливий і не слабкий. Ну і щоб корпус не був пластиковим падають же вони часто.

0

3

Зараз навіть серед відомих моделей багато посередніх. Я дивлюсь, щоб под був універсальний тобто працював із різними рідинами і мав зручну заправку. І ще важливо, щоб не шумів при затяжці, бо в деяких відчуття, ніби пилосос увімкнув. Я не женуся за найновішими версіями, але беру те, що має хороші відгуки саме по надійності.

0

4

Кирил Жиленко написал(а):

Зараз навіть серед відомих моделей багато посередніх. Я дивлюсь, щоб под був універсальний тобто працював із різними рідинами і мав зручну заправку. І ще важливо, щоб не шумів при затяжці, бо в деяких відчуття, ніби пилосос увімкнув. Я не женуся за найновішими версіями, але беру те, що має хороші відгуки саме по надійності.

Я нарешті знайшов той под, після якого не хочеться нічого міняти. Замовив хрос 5 мини https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ враження тільки позитивні. Замовлення прийшло швидко, запаковано охайно, усе нове, без подряпин і запахів.
Сам под зроблений якісно металевий корпус, приємна вага, виглядає солідно. Найголовніше смак насичений, тягнеться плавно, без гарячого удару. Картриджі тримаються щільно, нічого не підтікає, і не треба постійно протирати. Заряджаю раз на два дні, інколи навіть рідше. Зручно, що кнопок немає просто затягуєшся, і все працює стабільно. Після кількох тижнів використання можу сказати, що це найзручніший і найнадійніший под, який я пробував. Магазин теж приємно здивував без нав’язливої реклами, без проблем із доставкою. Якщо шукаєш под, який реально працює, бери цей варіант, не пошкодуєш.

https://i.imgur.com/aEfLX01.png

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Як довго служать картриджі у Vaporesso Xros 5 mini, хто тестував?