Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Порадьте жижу для пода — хочеться щось фруктове й насичене

Порадьте жижу для пода — хочеться щось фруктове й насичене

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Потрібна рідина для вейпа, купити хочу вже сьогодні бо залишилось зовсім трохи. Не хочу знову брати абищо бо попередня партія була з дивним післясмаком. Порадьте магазин де не підсовують старі залишки і де можна запитати поради по вибору міцності.

0

2

У мене було схоже коли взяв рідину в кіоску і вона виявилась несвіжою. Відтоді беру тільки у тих хто тримає склади в порядку і може сказати що там по датах. Рекомендую дивитись на ті магазини де швидко відповідають на питання і не плутають позиції.

0

3

Звертай увагу як магазин описує рідини. Якщо є вказане співвідношення компонентів і нормальний вибір по міцності то вони зазвичай тримають якісні бренди. Мені так підібрали рідину яка не сушить і не дає гіркоти. Після цього я вже не повертався до випадкових продавців бо різниця дуже відчутна.

0

4

Avery Skyler написал(а):

Звертай увагу як магазин описує рідини. Якщо є вказане співвідношення компонентів і нормальний вибір по міцності то вони зазвичай тримають якісні бренди. Мені так підібрали рідину яка не сушить і не дає гіркоти. Після цього я вже не повертався до випадкових продавців бо різниця дуже відчутна.

Я теж довго шукав де купити рідину для вейпа поки не спробував замовити у smolnet. Найцінніше було те що вони відразу уточнили який пристрій у мене і який стиль тяги. До цього я постійно стикався з тим що рідина або надто густа або дає неприємний присмак після кількох затяжок. Після консультації підібрали такий варіант що смак став рівним і койли перестали згорати передчасно.
Відправили швидко і партія була свіжою без різниці в ароматах. Якщо хтось шукає де купити рідину для вейпа https://smolnet.pro/uk/8-ridina-dlya-vejpa можу порадити звернути увагу саме на їхню підтримку бо саме вона допомогла мені не витрачати гроші на невдалі спроби і нарешті знайти рідину що підходить для щоденного паріння.

https://i.imgur.com/XdnhTOk.png

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Порадьте жижу для пода — хочеться щось фруктове й насичене