Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Хтось брав європейський секонд оптом?

Хтось брав європейський секонд оптом?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Потрібен склад секонд хенду з чітким відбором і без випадкових домішок у тюках. Хочу зрозуміти, де реально тримають порядок у сортуванні і не підкидають речі, які ніхто не купить. Порадьте напрямки, з яких варто почати перевірку постачальників.

0

2

У мене працює метод простий: прошу повне відео без монтажу, щоб бачив увесь тюк від початку до кінця. Якщо склад погоджується, це вже ознака прозорості. Також уточнюю, чи можу вибирати конкретні країни збору, бо від цього залежить загальний стан речей.

0

3

Слідкуйте за тим, як виглядають внутрішні частини одягу. Наприклад, перевіряйте підкладку, еластичні вставки, манжети і колір тканини зсередини, бо там найчастіше проявляється знос. Якщо склад показує це без приховування, це добрий знак. Я тестую різні категорії, щоб побачити, як працює сортування у різних сегментах.

0

4

Кирил Жиленко написал(а):

Слідкуйте за тим, як виглядають внутрішні частини одягу. Наприклад, перевіряйте підкладку, еластичні вставки, манжети і колір тканини зсередини, бо там найчастіше проявляється знос. Якщо склад показує це без приховування, це добрий знак. Я тестую різні категорії, щоб побачити, як працює сортування у різних сегментах.

Коли обираю склад секонд хенду для закупівель, я одразу дивлюсь на системність. Мені важливо розуміти, чи витримують однаковий стандарт у кожному тюку. Роблю порівняльну таблицю після кожного тестового замовлення, де фіксую стан тканин, сучасність моделей, відсоток речей, які одразу йдуть у продаж, і кількість одиниць, що не проходять контроль. Якщо значення сильно коливаються, значить склад нестабільний.
Для попереднього аналізу інколи переглядаю різні типи лотів на https://stocksecond.com бо там видно, як відрізняються набори за вагою і категоріями. Але основне рішення базую виключно на своїх тестах. Також прошу склад надсилати окремі приклади з різних партій, щоб бачити, чи не з’являються непомітні зміни у сортуванні. Такий підхід дає розуміння, чи варто виводити співпрацю на постійний рівень.
https://i.imgur.com/1CISseR.png

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Хтось брав європейський секонд оптом?