Разговоры на лавочке обо всем

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Чому Vaporesso XROS 5 стає популярним серед вейперів?

Чому Vaporesso XROS 5 стає популярним серед вейперів?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт! Розглядаю Xros 5 і хочу знати, чи підходять картриджі цієї моделі для будь-яких рідин, чи потрібно шукати спеціально для цієї системи? Маю кілька рідин, але не знаю, чи будуть вони добре працювати з цією моделлю.

0

2

Зазвичай картриджі для Xros 5 універсальні для різних рідин, але все ж важливо звертати увагу на рівень Vg/pg. Якщо твоя рідина має високий Vg, то це краще для більш потужних моделей. Я завжди перевіряю, чи підійде рідина під картридж, щоб уникнути проблем із забиванням або підтіканням.

0

3

У Xros 5 картриджі добре працюють з більшістю рідин, але я зазвичай вибираю рідини, що мають баланс Vg/pg 50/50 або 70/30. Так вони дають хорошу кількість пари і відчутний смак. Я також раджу спробувати різні смаки, щоб знайти свій ідеальний варіант.

0

4

ErriDS написал(а):

У Xros 5 картриджі добре працюють з більшістю рідин, але я зазвичай вибираю рідини, що мають баланс Vg/pg 50/50 або 70/30. Так вони дають хорошу кількість пари і відчутний смак. Я також раджу спробувати різні смаки, щоб знайти свій ідеальний варіант.

Форумчани всім привіт, я купую картриджі для xros 5 https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1376 … ros-5.html в цьому магазині, адже там можна знайти все необхідне для різних рідин.
У них є картриджі, які добре працюють із різними VG/PG балансами, і вони надають чітку інформацію щодо сумісності з рідинами. Я зміг підібрати для себе кілька варіантів картриджів для фруктових і м’ятних рідин, і вони не підтікають і дають хороший смак. Вони також забезпечують стабільну доставку, що для мене дуже важливо. Тому, можете сміливо переглядати їхній каталог і підбирати для себе потрібну модель пода.

0

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Чому Vaporesso XROS 5 стає популярним серед вейперів?