Привіт! Розглядаю Xros 5 і хочу знати, чи підходять картриджі цієї моделі для будь-яких рідин, чи потрібно шукати спеціально для цієї системи? Маю кілька рідин, але не знаю, чи будуть вони добре працювати з цією моделлю.
Чому Vaporesso XROS 5 стає популярним серед вейперів?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22025-12-29 14:05:21
Зазвичай картриджі для Xros 5 універсальні для різних рідин, але все ж важливо звертати увагу на рівень Vg/pg. Якщо твоя рідина має високий Vg, то це краще для більш потужних моделей. Я завжди перевіряю, чи підійде рідина під картридж, щоб уникнути проблем із забиванням або підтіканням.
Поделиться32025-12-29 14:08:12
У Xros 5 картриджі добре працюють з більшістю рідин, але я зазвичай вибираю рідини, що мають баланс Vg/pg 50/50 або 70/30. Так вони дають хорошу кількість пари і відчутний смак. Я також раджу спробувати різні смаки, щоб знайти свій ідеальний варіант.
Поделиться42025-12-29 14:08:43
У Xros 5 картриджі добре працюють з більшістю рідин, але я зазвичай вибираю рідини, що мають баланс Vg/pg 50/50 або 70/30. Так вони дають хорошу кількість пари і відчутний смак. Я також раджу спробувати різні смаки, щоб знайти свій ідеальний варіант.
Форумчани всім привіт, я купую картриджі для xros 5 https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1376 … ros-5.html в цьому магазині, адже там можна знайти все необхідне для різних рідин.
У них є картриджі, які добре працюють із різними VG/PG балансами, і вони надають чітку інформацію щодо сумісності з рідинами. Я зміг підібрати для себе кілька варіантів картриджів для фруктових і м’ятних рідин, і вони не підтікають і дають хороший смак. Вони також забезпечують стабільну доставку, що для мене дуже важливо. Тому, можете сміливо переглядати їхній каталог і підбирати для себе потрібну модель пода.