⇧
⇩

Разговоры на лавочке обо всем

Меню навигации

• Форум
  • Участники
  • Правила
  • Поиск

Пользовательские ссылки

• Активные темы

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Туристичний Київ очима місцевого

Туристичний Київ очима місцевого

Страница: 1

Сообщений 1 страница 2 из 2

Поделиться12026-02-14 12:15:51

• Автор: Phyren
  • Активный участник
  • Приглашений: 0
  • Уважение: [+0/-0]
  • Позитив: [+0/-0]
  • Провел на форуме:
    3 часа 35 минут
  • Последний визит:
    2026-03-03 18:12:41

До мене часто приїжджають друзі з інших міст, просять показати Київ. Хочу водити їх не банальними маршрутами. Де шукати нестандартні ідеї?

0

Поделиться22026-02-14 13:08:41

• Автор: Jekkins
  • Активный участник
  • Приглашений: 0
  • Уважение: [+0/-0]
  • Позитив: [+0/-0]
  • Провел на форуме:
    3 часа 16 минут
  • Последний визит:
    2026-03-03 17:51:24

Знайома ситуація! У мене теж постійно хтось гостює і всі хочуть побачити щось особливе, не Майдан і Лавру як у всіх. Я вже років п'ять збираю цікаві локації столиці і можу сказати що найкращі знахідки роблю коли читаю міські новини про культуру та історію. Там пишуть про відкриття маленьких музеїв, про відреставровані історичні будівлі, про нові арт-простори які тільки з'явились. Регулярно переглядаю такі матеріали на http://kiev-city.com.ua/ і додаю цікаве у свою карту міста. Так дізнався про музей води у старій водонапірній вежі, про підземелля на Подолі, про секретні дворики в центрі. Гості завжди в захваті від таких місць бо це справді унікально. Ще там публікують про тематичні екскурсії та прогулянки які організовують ентузіасти міста. Рекомендую почати збирати свою колекцію нестандартних локацій через новини, за рік матимеш купу ідей.

0

Страница: 1

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Туристичний Київ очима місцевого

создать форум

Рейтинг форумов Forum-top.ru