Мій досвід встановлення брекетів у MegaDental у Львові перевершив усі очікування www.megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/vstanovlennya-breket-systemy/ Я довго відкладав цей крок через страх болю і складного догляду, але вже на першій консультації лікар допоміг мені розвіяти всі сумніви. Він провів детальний огляд, показав знімки та склав персоналізований план лікування, пояснивши, як кожен етап вплине на результат і скільки часу займе корекція прикусу. Процес встановлення брекетів пройшов максимально комфортно: лікар працював акуратно, пояснював свої дії та уважно стежив за моїми відчуттями. Після процедури я отримав повний набір рекомендацій щодо догляду, харчування та звичних процедур гігієни, а також кілька порад, як швидше адаптуватися до брекетів. Окремо хочу відзначити атмосферу клініки — вона сучасна, чиста, з новим обладнанням, і в ній відчувається професіоналізм та доброзичливість персоналу. З кожним візитом бачу помітні зміни, а впевненість у собі росте щодня. MegaDental справді дбає про пацієнта на всіх етапах лікування.
Стоматологія
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1