Живу з батьками і не хочу щоб вони знали про мою ситуацію. Чи можна записатися і пройти процедуру так щоб ніяких дзвінків додому і документів на загальне ім'я не було? Хтось стикався з таким питанням?
Отредактировано Phyren (2026-02-25 14:48:59)
Разговоры на лавочке обо всем |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Як записатися дискретно - щоб ніхто не знав
Живу з батьками і не хочу щоб вони знали про мою ситуацію. Чи можна записатися і пройти процедуру так щоб ніяких дзвінків додому і документів на загальне ім'я не було? Хтось стикався з таким питанням?
Отредактировано Phyren (2026-02-25 14:48:59)
Це дуже поширене питання і хороші клініки давно відпрацювали саме такий сценарій - ти не перша з таким запитом і точно не остання. У приватному медичному закладі дані пацієнтки є суворо конфіденційними - жодних дзвінків родичам, жодних повідомлень і жодних записів у загальнодоступних реєстрах. Коли сама шукала де зробити аборт у Києві максимально приватно, першим ділом питала про це при дзвінку - і вже по тому як відповідає адміністратор можна зрозуміти наскільки клініці можна довіряти. Умови прийому і підхід до конфіденційності можна переглянути ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-i … t-v-kyevi/ щоб зрозуміти загальний підхід клініки до пацієнток. Я зверталася до Світлани - там одразу пояснили що вся інформація залишається виключно між мною і лікарем, і за весь час не виникло жодного приводу в цьому сумніватися. Навіть рецепти і документи видають у закритому конверті - такі дрібниці говорять про справжню культуру конфіденційності. Можеш телефонувати анонімно і спочатку просто поставити всі питання - це ні до чого не зобов'язує.
Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Як записатися дискретно - щоб ніхто не знав