Підкажіть, будь ласка, де зараз люди зазвичай купують рідину для пода через інтернет? Я користуюся pod-системою вже кілька місяців, і за цей час перепробував багато різних смаків. Але помітив, що не всі рідини однаково підходять деякі швидко псують картриджі, інші мають занадто різкий смак. Тому зараз намагаюся більш уважно підходити до вибору. Хотілося б знайти якийсь перевірений спосіб обирати рідини, щоб не витрачати гроші даремно. Як ви зазвичай визначаєте, що рідина буде нормальною?
Яку рідину для pod-системи порадите новачку, щоб було приємно парити?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22026-03-15 12:57:58
Я зазвичай дивлюся на відгуки людей перед покупкою. Часто буває, що в описі смак звучить дуже красиво, але на практиці він зовсім інший. Коли читаєш реальні коментарі, то легше зрозуміти, чи варто брати. Так кілька разів знаходив рідини, які тепер беру постійно.
Поделиться32026-03-15 12:58:40
Ще звертаю увагу на співвідношення PG і VG. Для pod-систем краще підходять рідини з більшим PG. Коли почав брати такі, картриджі стали служити довше, і смак став більш насиченим.
Поделиться42026-03-15 12:59:35
Ще звертаю увагу на співвідношення PG і VG. Для pod-систем краще підходять рідини з більшим PG. Коли почав брати такі, картриджі стали служити довше, і смак став більш насиченим.
Раніше я зазвичай купував рідини в офлайн магазинах, але чесно кажучи там часто вибір дуже маленький. Якщо якийсь смак закінчився доводиться брати те що є. Тому вирішив спробувати замовити рідину для пода https://bambuk.org/liquid-pod/ онлайн і звернувся в інтернет-магазин bambuk. Замовлення оформити було дуже просто зайшов, вибрав кілька смаків які давно хотів спробувати і оформив покупку.
Посилка прийшла досить швидко. Коли почав користуватись рідиною, одразу відчув що вона нормальної якості: смак передається чітко, не занадто солодка і немає того дивного хімічного післясмаку. Картридж теж працює стабільно, не починає текти і не згорає через пару днів. Уже кілька разів робив там замовлення і кожного разу все проходило без проблем.