Підкажіть, будь ласка, хто проходив видалення катаракти в Києві як це відбувається на практиці? Найбільше цікавить, наскільки це складна операція і чи дійсно все проходить швидко, як часто пишуть. Бо трохи лякає сам факт операції на оці. Також цікавить, чи потрібно довго лежати в лікарні після цього, чи все робиться амбулаторно? І як змінюється зір одразу після процедури?
Де пройти якісну діагностику зору в Києві?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22026-03-21 12:18:51
Я робив таку операцію не так давно, і чесно скажу очікування були страшніші, ніж реальність. Все пройшло досить швидко, десь до пів години, під місцевою анестезією. Найбільше хвилювався перед початком, але під час самої процедури болю не було, тільки певний дискомфорт.
Поделиться32026-03-21 12:19:26
У мене батько робив, і теж казав, що це більше психологічно складно, ніж фізично. Після операції його відпустили додому того ж дня, але потрібно було дотримуватись обмежень: не напружуватись, не піднімати важке, берегти око. Зір почав покращуватись буквально в перші дні, але повна стабілізація зайняла трохи часу.
Поделиться42026-03-21 12:20:56
У мене батько робив, і теж казав, що це більше психологічно складно, ніж фізично. Після операції його відпустили додому того ж дня, але потрібно було дотримуватись обмежень: не напружуватись, не піднімати важке, берегти око. Зір почав покращуватись буквально в перші дні, але повна стабілізація зайняла трохи часу.
Рік тому мене почало дратувати, що ввечері текст розмивається на телефоні й моніторі, я відчував втому, але не дуже розумів, що саме. Вирішив пройти повну діагностику зору не просто сідай, читай букви, а майже як повна перевірка.
В Ukrainian Vision Center діагностика зору київ https://uvc.in.ua/poslugi/perevirka-zoru-u-doroslyh була реально серйозна: перевірили гостроту, астигматизм, тиск, стан сітківки, акомодацію, і навіть дали вимір кольорового зору. Лікар не просто сказав треба окуляри, а пояснив, скільки діоптрій і чому саме так, як це позначається на твоїх симптомах. Я виходив з кабінету реально поінформований і не з відчуттям ось тобі рецепт і все. І ще в них є можливість зберегти всі ці тести в електронному вигляді, щоб при повторному огляді порівняти прогрес дуже зручно.