⇧
⇩

Разговоры на лавочке обо всем

Меню навигации

• Форум
  • Участники
  • Правила
  • Поиск

Пользовательские ссылки

• Активные темы

Объявление

Добро пожаловать на нашу лавочку, которая надеюсь станет и вашей. Здесь вы найдёте много тем для разговора или просто узнаете что-то интересное для себя. Напрмиер хотите узнать как с точки зрения науки работает Маховик Времени в «Гарри Поттер. Или почему книги Сары Дж. Маас сегодня так популярны? А может вы не знаете что почитать у Джорджа Мартина помимо вселенной «Игры престолов»?. Здесь следите за упехами наших фтубольных легионеров. А тут болельщики Ювентаса найдут много интересного о совем любимом клубе. А тут можете узнать мнения о внедорожнике TANK-300

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Чи залишаються шрами після видалення папілом?

Чи залишаються шрами після видалення папілом?

Страница: 1

Сообщений 1 страница 4 из 4

Поделиться12026-04-14 15:50:30

• Автор: ErriDS
  • Активный участник
  • Приглашений: 0
  • Уважение: [+0/-0]
  • Позитив: [+0/-0]
  • Провел на форуме:
    5 часов 42 минуты
  • Последний визит:
    2026-04-21 20:58:18

Підкажіть чесно, хто реально проходив процедури лазерної косметології — що з цього дійсно дає результат, а не просто гарно звучить у рекламі? Бо інформації зараз дуже багато, але складно зрозуміти, де правда. Особливо цікавить видалення волосся, пігментація та різні дрібні недоліки на шкірі. Чи є ефект довготривалим, чи потрібно постійно повторювати? І ще хвилює, чи не стає шкіра гіршою з часом після таких втручань. Хотілося б почути реальний досвід, а не загальні фрази, бо планую записатися, але трохи сумніваюся.

0

Поделиться22026-04-14 15:58:37

• Автор: Карина
  • Активный участник
  • Карина
  • Провел на форуме:
    4 часа 22 минуты
  • Последний визит:
    2026-04-21 12:55:35

Я робила кілька різних процедур, тому можу сказати з власного досвіду — результат є, але багато залежить від типу шкіри та правильно підібраного курсу. Наприклад, з небажаним волоссям ситуація покращується поступово, і після кількох сеансів воно стає значно тоншим і росте повільніше. З пігментацією теж є зміни, але це не відбувається за один раз, потрібна системність. Важливо ще, щоб спеціаліст адекватно оцінив стан шкіри перед початком. Мені подобається, що сучасні методи більш щадні, ніж раніше, і не потрібно довго відновлюватися.

0

Поделиться32026-04-14 16:35:58

• Автор: ErriDS
  • Активный участник
  • Провел на форуме:
    5 часов 42 минуты
  • Последний визит:
    2026-04-21 20:58:18

А скажи, будь ласка, чи були якісь побічні ефекти? Просто читала, що інколи бувають почервоніння або навіть опіки, якщо щось зробити не так. І ще цікаво, чи правда, що після курсу процедур потрібно підтримувати результат, чи він тримається сам по собі? Бо не дуже хочеться постійно залежати від цього. І як швидко ти помітила перші зміни? Мені важливо розуміти, чи варто починати, якщо результат не миттєвий.

Отредактировано ErriDS (2026-04-14 16:36:26)

0

Поделиться42026-04-14 16:37:43

• Автор: Карина
  • Активный участник
  • Карина
  • Провел на форуме:
    4 часа 22 минуты
  • Последний визит:
    2026-04-21 12:55:35
ErriDS написал(а):

А скажи, будь ласка, чи були якісь побічні ефекти? Просто читала, що інколи бувають почервоніння або навіть опіки, якщо щось зробити не так. І ще цікаво, чи правда, що після курсу процедур потрібно підтримувати результат, чи він тримається сам по собі? Бо не дуже хочеться постійно залежати від цього. І як швидко ти помітила перші зміни? Мені важливо розуміти, чи варто починати, якщо результат не миттєвий.

У мене серйозних проблем не було, максимум — легке почервоніння, яке проходило за кілька годин. Але тут дійсно важливо, щоб усе робили грамотно і не поспішали з інтенсивністю. Перші зміни я помітила вже після кількох процедур, але повний ефект з’явився пізніше, коли пройшла курс. Результат тримається, але інколи роблю підтримуючі сеанси.

Якщо шукаєш нормальне місце, можу порадити звернути увагу на косметологічний центр МаКо — там підхід більш індивідуальний і не нав’язують зайвого. Я, наприклад, там цікавилась навіть такими речами, як ціна на видалення папілом https://mako.in.ua/service/vidalennya-p … ta-keratom і мені все пояснили без прикрас. Загалом враження залишилось позитивне, головне — не чекати дива за один раз і налаштуватися на поступовий результат.

0

Страница: 1

Вы здесь » Разговоры на лавочке обо всем » Общение на любую тему » Чи залишаються шрами після видалення папілом?

создать форум

Рейтинг форумов Forum-top.ru