Мене вже дістали всі ці “цукрові вати” й “крем-брюле” в кожному магазині. Хочеться нормальну жижу для пода, щоб більше відчувався сам смак, а не тонна цукру. Бажано щось у бік тютюну, м’яти або легких ягід без ефекту сиропу в роті. Куди ви зараз замовляєте такі варіанти, щоб не викидати гроші на солодку хімію.
Закінчилась жижа для пода, що зараз найчастіше беруть?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22026-06-03 10:57:40
Проблема в тому, що більшість дивиться на картинку, а не читає опис. Якщо на етикетці малюють торти й цукерки — там майже завжди буде приторність. Нормальні “щоденні” смаки тихо сидять у розділах тютюнових, ментолових та простих фруктів. Тому спочатку фільтруй по категоріям, а вже потім по брендах.
Поделиться32026-06-03 10:57:58
У мене було так, що після кількох місяців солодких міксів взагалі пропало бажання парити, настільки все набридло. Потім знайомий дав спробувати просту тютюнову з легкою м’ятою, і я прям заново “зайшов”. Весь день можна тягнути і не втомлюватися. Тепер завжди в мене в сетапі один флакон “для душі” і один — більш строгий, на кожен день.
Поделиться42026-06-03 10:59:04
У мене було так, що після кількох місяців солодких міксів взагалі пропало бажання парити, настільки все набридло. Потім знайомий дав спробувати просту тютюнову з легкою м’ятою, і я прям заново “зайшов”. Весь день можна тягнути і не втомлюватися. Тепер завжди в мене в сетапі один флакон “для душі” і один — більш строгий, на кожен день.
З досвіду можу сказати, що якщо хочеш уникати приторності, треба дивитися не тільки на назву, а й на те, що люди пишуть в коментах. Дуже часто буває, що смак пишуть “фруктовий”, а по факту там півбанки солодкого підсилювача. Я для себе зробив так: беру переважно тютюнові з легкими добавками типу горіха чи м’яти, а з фруктів вибираю щось максимально просте — яблуко, лісові ягоди, цитруси.
Ще плюс, коли магазин одразу виніс окремо рідини під поди, бо там рідше трапляються занадто налипові десерти. Останнім часом дивлюся, що жижа для пода https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ у мене найчастіше виявлялася більш стриманою, і вже з цього розділу вибираю собі базовий набір смаків.