Нещодавно замовляв сайт для свого невеликого проєкту й довго шукав адекватну команду, яка не просто «намалює красиву картинку», а реально зробить нормальний сучасний сайт із хорошою швидкістю та зрозумілою структурою. У результаті звернувся до веб-студії ProSEO https://proseo.com.ua/ і залишився приємно здивований підходом до роботи.
Сподобалось, що зі мною нормально спілкувались без складних технічних термінів та постійного нав’язування зайвих послуг. Перед стартом детально обговорили, що саме потрібно, які функції важливі та який результат я хочу отримати. У процесі роботи завжди були на зв’язку, показували проміжні результати та враховували правки без дивного ставлення, як це буває в деяких студіях.
Окремо хочу відзначити швидкість роботи сайту після запуску та адекватний дизайн — усе виглядає сучасно, але без перевантаження. Також допомогли з базовою SEO-оптимізацією, щоб сайт нормально індексувався в пошуку. Для мене це був важливий момент, бо сайт робився не «для галочки», а для реальних клієнтів.
Якщо хтось зараз шукає нормальну веб-студію без пафосу та порожніх обіцянок, можу сміливо рекомендувати ProSEO. У мене залишився позитивний досвід співпраці.